Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galatasaray Seçim Tarihi - Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu: 26 MAYIS! - Aspor - Galatasaray, seçim tarihinin 12 haziran cumartesi olduğunu deklere etti.

Galatasaray Seçim Tarihi - Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu: 26 MAYIS! - Aspor - Galatasaray, seçim tarihinin 12 haziran cumartesi olduğunu deklere etti.. Buna göre olağan seçim geel kurul toplantısı 12 haziran 2021 cumartesi yapılacak. Galatasaray, seçim tarihinin 12 haziran cumartesi olduğunu deklere etti. Galatasaray başkan adayları ve seçim tarihi belli oldu. Galatasaray spor kulübü'nün olağan seçim genel kurul toplantısı'nda kullanılacak oy pusulası için renk seçimi gerçekleştirildi. Önermesi ve önerilen başkan adayının yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu ve sicil kurulunda görev alacak asil ve yedek üyelerin listesini imzalayarak en geç seçim.

Galatasaray'da seçim ne zaman yapılacak? İçişleri bakanlığının ilgili genelgesi uyarınca ileri bir tarihe ertelemiş ve seçim tarihini bilahare açıklayacağımızı duyurmuştuk. Rize'de önce seçim sonra transfer! İçişleri bakanlığının ilgili genelgesi uyarınca ileri bir tarihe ertelemiş ve seçim tarihini bilahare açıklayacağımızı duyurmuştuk. Galatasaray seçimi ne zaman 2021?

Galatasaray'da Seçim Tarihi Açıklandı - Ekonomi
Galatasaray'da Seçim Tarihi Açıklandı - Ekonomi from foto.haberler.com
Galatasaray'da başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi belli oldu. Galatasaray kulübünde başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi belli oldu. Buna göre olağan seçim geel kurul toplantısı 12 haziran 2021 cumartesi yapılacak. Galatasaray, seçim tarihinin 12 haziran cumartesi olduğunu deklere etti. Galatasaray seçimi ne zaman 2021? Mustafa cengiz, burak elmas ve metin öztürk. Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı'nın 22 mayıs'ta yapılacağı açıklandı.

Toplantısında alınan karar gereği, türk medeni kanunun ile tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince, kulübümüzün 'olağan seçim genel kurul toplantısı' yasal koşullar çerçevesinde.

Mustafa cengiz, burak elmas ve metin öztürk. Galatasaray kulübünde başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi belli oldu. Galatasaray'da seçim ne zaman yapılacak? Buna göre seçimli genel kurul çoğunluk sağlandığı takdirde 19 mayıs cumartesi günü yapılacak. Geçen aylarda 4 saat süren toplantının ardından tarihi netleşerek, başkan adayları belli oldu. Önermesi ve önerilen başkan adayının yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu ve sicil kurulunda görev alacak asil ve yedek üyelerin listesini imzalayarak en geç seçim. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 26 aralık'ta yapılacak. Umarım diğer adaylar da cumaya kadar listelerini verecek ve 19 haziran'da seçim neticelenecek. Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde Galatasaray spor kulübü'nden yapılan açıklamada 22 mayıs cumartesi günü 'olağan seçim genel kurul toplantısı' ile seçime gidileceği belirtildi. Galatasaray kulübü'nde olağan seçim kurul toplantısının tarihi belli oldu. Genel kurul niteliği taşıdığından t.c. Galatasaray başkan adayları ve seçim tarihi belli oldu.

Galatasaray'ın resmi sitesinden olağan seçim genel kurul toplantısı'na ilişkin bir açıklama yayınlandı. Galatasaray'da geçtiğimiz gün yapılan erken seçim açıklamasının ardından seçim tarihi ve yeri belli oldu. Galatasaray spor kulübü'nden yapılan açıklamada başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi duyuruldu. Toplantısında alınan karar gereği, türk medeni kanunun ile tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince, kulübümüzün 'olağan seçim genel kurul toplantısı' yasal koşullar çerçevesinde. 14 nisan 2021 çarşamba 18:09 güncelleme tarihi:

Galatasaray'da seçim bilmecesi yeni bir aşamaya taşındı ...
Galatasaray'da seçim bilmecesi yeni bir aşamaya taşındı ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray başkanını belirlemek için yapılacak olan seçimdir. Galatasaray'da seçim ne zaman yapılacak? Galatasaray başkan adayları ve seçim tarihi belli oldu. Galatasaray kulübü'nün aldığı seçim kararının ardından, özhan canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan burak elmas, adaylığını açıkladı. Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı 22 mayıs 2021 tarihinde yapılacak. Sezonu ikinci tamamlayan galatasaray'da mevcut yönetim daha önce 29 mayıs olarak ilan ettiği genel kurul tarihini iptal etmiş ve seçim takvimi büyük bir krize neden olmuştu. Galatasaray spor kulübü derneği yönetim kurulu'ndan olağanüstü seçim genel kurul toplantısına çağrı.

Büyük bir kaosa dönen başkanlık maratonu için son dakika açıklaması geldi.

14 nisan 2021 çarşamba 19:08. Başkanlığını mustafa cengiz'in yaptığı galatasaray'da seçim tarihi açıklandı. 14 nisan 2021 çarşamba 18:09 güncelleme tarihi: Geçen aylarda 4 saat süren toplantının ardından tarihi netleşerek, başkan adayları belli oldu. Mevcut yönetim daha önce 29 mayıs olarak ilan ettiği genel kurul tarihini iptal etmiş ve seçim takvimi büyük bir krize neden olmuştu. Galatasaray seçimi ne zaman 2021? Galatasaray'da yöneticilik yaptığı yıllarda transfer sihirbazı lakabıyla bilinen haldun üstünel, seçimde yiğit şardan'ı desteklediğini ilan etti. Galatasaray'da başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi belli oldu. Galatasaray kulübü'nün aldığı seçim kararının ardından, özhan canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan burak elmas, adaylığını açıkladı. Galatasaray, seçim tarihinin 12 haziran cumartesi olduğunu deklere etti. 2021 galatasaray spor kulübü başkanlık seçimi, 19 haziran 2021 tarihinde 38. Sezonu ikinci tamamlayan galatasaray'da mevcut yönetim daha önce 29 mayıs olarak ilan ettiği genel kurul tarihini iptal etmiş ve seçim takvimi büyük bir krize neden olmuştu. Sarı kırmızılı takımdan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı

Sarı kırmızılıların internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada seçimin 19 aralık cumartesi günü saat 10.00'da galatasaray lisesi tevfik fikret salonu'nda yapılacağı açıklandı. Galatasaray spor kulübü'nden yapılan açıklamada başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi duyuruldu. Galatasaray'ın resmi sitesinden olağan seçim genel kurul toplantısı'na ilişkin bir açıklama yayınlandı. / galatasaray'da seçim tarihi belli oldu. Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde

Galatasaray'da seçim iptal edildi - Haberleri - Bursa ...
Galatasaray'da seçim iptal edildi - Haberleri - Bursa ... from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Derneğimizin 18.05.2021 tarihli yönetim kurulu toplantısı'nda alınan karar gereği, türk medeni kanunu ile tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince, kulübümüzün olağan seçi̇m genel kurul. Taraftarın merakla beklediği seçim tarihi belli oldu. / galatasaray'da seçim tarihi belli oldu. Galatasaray kulübü'nde olağan seçim kurul toplantısının tarihi belli oldu. Galatasaray başkan adayları ve seçim tarihi belli oldu. Galatasaray, seçim tarihinin 12 haziran cumartesi olduğunu deklere etti. Galatasaray spor kulübü divan kurulu başkanlığı tarafından ertelenen başkanlık seçimlerinin yeni tarihi merak konusu oldu. Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı 22 mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Umarım diğer adaylar da cumaya kadar listelerini verecek ve 19 haziran'da seçim neticelenecek.

Galatasaray seçimi ne zaman başkan adayları kimler? Galatasaray spor kulübü'nden yapılan açıklamada başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi duyuruldu. Galatasaray başkan adayları ve seçim tarihi belli oldu. Galatasaray spor kulübü divan kurulu başkanlığı tarafından ertelenen başkanlık seçimlerinin yeni tarihi merak konusu oldu. 2021 galatasaray spor kulübü başkanlık seçimi, 19 haziran 2021 tarihinde 38. İçişleri bakanlığının ilgili genelgesi uyarınca ileri bir tarihe ertelemiş ve seçim tarihini bilahare açıklayacağımızı duyurmuştuk. Buna göre seçimli genel kurul çoğunluk sağlandığı takdirde 19 mayıs cumartesi günü yapılacak. Umarım diğer adaylar da cumaya kadar listelerini verecek ve 19 haziran'da seçim neticelenecek. Galatasaray kulübünde başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihi konusunda belirsizlik sürüyor. Buna göre olağan seçim geel kurul toplantısı 12 haziran 2021 cumartesi yapılacak. Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray spor kulübü derneği yönetim kurulu'ndan olağanüstü seçim genel kurul toplantısına çağrı. Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısı 22 mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Başkanlığını mustafa cengiz'in yaptığı galatasaray'da seçim tarihi açıklandı galatasaray seçim. Mevcut yönetim daha önce 29 mayıs olarak ilan ettiği genel kurul tarihini iptal etmiş ve seçim takvimi büyük bir krize neden olmuştu.